2ο Φεστιβάλ Γεύσης κ Πολιτισμού

Η Θεσσαλονίκη, σταυροδρόμι των πολιτισμών και των λαών , μητρόπολη των γεύσεων , φιλοξενεί για δεύτερη φορά το φεστιβάλ γεύσης που είχε διοργανωθεί πέρυσι με μεγάλη επιτυχία στην Μονή Λαζαριστών.

Η Εταιρεία μας θα συμμετάσχει και πάλι σε αυτό, προσφέροντας με τις γευστικές δοκιμές της στο κοινό που αναζητά την ποιότητα και την γεύση, ένα μοναδικό ταξίδι στις gourmet γεύσεις με τα επώνυμα προϊόντα της και τις ethnic γαστριμαργικές πινελιές της, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάδειξη του γαστρονομικού μας πολιτισμού.

Θα σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις της Διεθνης Εκθεση Θεσσαλονικης (ΔΕΘ) σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, 18 -19.5.2017 από τις 18:30μ.μ. μέχρι και τις 23:30μ.μ. για να σας «ταξιδέψουμε» και πάλι στους δρόμους της γεύσης…θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε και να προμηθευτείτε το σύνολο της γκάμας των Κρεμών μας Βαλσαμικού Ξυδιού και άλλων προϊόντων μας, για να δημιουργήσετε γευστικές εκπλήξεις για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους στο χώρο σας!

Τιμή εισιτηρίου: € 4,00 – εμείς θα σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε την γευστική μας μικρομερίδα, ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να καταθέσετε σε εμάς το κουπόνι σας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Facebook: 2ο Φεστιβάλ Γεύσης στην Θεσσαλονίκη

20 FESTIVAL (1)