1ο Roadshow της ΔΕΘ-Helexpo

Συμμετείχαμε στο 1ο Roadshow της ΔΕΘ-Helexpo για τις εκθέσεις Detrop & Oenos, που διοργανώθηκε από την Places & Flavors, στο Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Στοκχόλμη.

Τρεις Στάσεις, Τρεις Πόλεις – Κάθε Στάση μια γευστική Εμπειρία!

Αυτή δημιούργησαν οι ΔΕΘ – HELEXPO μαζί με την Places & Flavors, δημιουργώντας σε συνεργασία με την Εταιρεία μας και επιλεγμένους παραγωγούς νέα μονοπάτια προβολής και ανάδειξης των ελληνικών επιχειρήσεων και των τροφίμων που παράγουμε.

Έτσι, διοργανώθηκε το 1st Detrop & Oenos Road Show 2017 ταξιδεύοντας σε τρεις ευρωπαϊκές μητροπόλεις – Λονδίνο, Βερολίνο και Στοκχόλμη με απώτερο στόχο, την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, την εδραίωση τους στις αγορές του εξωτερικού και την ισχυροποίηση του brand name “Greek Product”.

Στο φιλόξενο τραπέζι του 1st Detrop & Oenos Road Show 2016 έγινε το «ορίστε» σε επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων και ποτών από όλους τους τομείς – επαγγελματίες εστίασης, f & b managers ξενοδοχείων, εισαγωγείς χονδρικής & λιανικής, εισαγωγείς οίνου και αποσταγμάτων αλλά και στους Εμπορικούς Ακόλουθους των Πρεσβειών της κάθε χώρας οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

Τα προϊόντα εκτέθηκαν σε κάθε εστιατόριο στην αρχική τους συσκευασία και οι παρευρισκόμενοι καλεσμένοι είχαν την μοναδική εμπειρία γευστικής δοκιμής μέσα από το μενού που επιμελήθηκε η γνωστή chef Γιώτα Μήτσιου-Πολυχρονίδου σε συνεργασία με τους chefs των εστιατορίων.

Τα Βαλσαμικά μας ξύδια και οι κρέμες Βαλσαμικού μας είχαν και πάλι την τιμητική τους, αφού βρέθηκαν με τον τρόπο αυτόν στα τραπέζια των ακόλουθων εστιατορίων:

ΛΟΝΔΙΝΟ, 12-13 Οκτωβρίου 2016, εστιατόριο The Life Goddess
ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 07-08 Νοεμβρίου 2016, εστιατόριο Pratirio
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, 10-11 Νοεμβρίου 2016, εστιατόριο Greken på Hörnet