ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ

Στις 26.4.2017, είχαμε και πάλι την χαρά να βρεθούμε στις εγκαταστάσεις και ανάμεσα στα φιλόξενα στελέχη του #Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποιήθηκε Παρουσίαση – Σεμινάριο για την παρασκευή και παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας, από τον Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας, κ. Κωνσταντίνο Κοκονά, που ανέλυσε σε βάθος την καταγωγή, την κουλτούρα του βαλσαμικού ξυδιού και της κρέμας βαλσαμικού, καθώς και τα βήματα για την παραγωγή του ξυδιού μας.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές από τους ακαδημαϊκούς τομείς ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με πολύ ενδιαφέρον και όρεξη – αυτό φάνηκε από τις πάρα πολλές ερωτήσεις που έθεσαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Οι παρουσιάσεις έκλεισαν με γευστικές δοκιμές που έγιναν στα προϊόντα από τους σπουδαστές, προκειμένου να αποκρυσταλλώσουνε στη γλώσσα και τον ουρανίσκο την επίγευση των κρεμών βαλσαμικού, που παρασκευάζει η εταιρεία στις εγκαταστάσεις της στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Μαρία Κωνσταντοπούλου και Αλέξανδρο Μέλη (Διευθυντή Marketing & Ανάπτυξης Μακεδονίας), καθώς και όλα τα στελέχη του εκπαιδευτικού οργανισμού που φρόντισαν για την επιτυχημένη εκδήλωση.

20170426_153327
20170426_163557      20170426_163750