ΚΟΛΛΕΓΙΟ “Perrotis”

Την Τετάρτη, 30.11.2016, βρεθήκαμε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου “Perrotis” (Αμερικανική Γεωργική Σχολή) στη Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποιήθηκε Παρουσίαση – Σεμινάριο για την παρασκευή – παραγωγή και εμπορική διάθεση των προϊόντων της εταιρείας μας.

Αναλύθηκαν σε βάθος η καταγωγή και η κουλτούρα του βαλσαμικού ξυδιού και της κρέμας βαλσαμικού μας, καθώς και τα απαραίτητα «βήματα» για τη διάθεση των προϊόντων μας από την παραγωγή τους στην εμπορία και τελική κατανάλωση.

Οι παρουσιάσεις έγιναν από τον Τεχνολόγο Τροφίμων & Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας της Εταιρείας μας, κ. Κοκονά Κωνσταντίνο και τον Υπεύθυνο Marketing, κ. Λαδόπουλο Κωνσταντίνο.

30 συνολικά σπουδαστές από τους ακαδημαϊκούς τομείς Food Science & Technology και Agro-Environmental Systems Management, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και όρεξη τη παρουσίαση, όπου αναλύθηκε η παραγωγή – παρασκευή του ξυδιού – βαλσαμικού ξυδιού – κρέμας στις εγκαταστάσεις μας και το marketing των προϊόντων αυτών.

Οι παρουσιάσεις έκλεισαν με γευστικές δοκιμές που έγιναν στα προϊόντα από τους σπουδαστές, προκειμένου να αποκρυσταλλώσουνε στη γλώσσα και τον ουρανίσκο την επίγευση των κρεμών βαλσαμικού, που παρασκευάζουμε στις εγκαταστάσεις μας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε πολύ την κα. Μαρία Εμμανουηλίδου και τον Δρ. Τρύφωνα Αδαμίδη για τη ζεστή φιλοξενία και τη σημαντική συνεισφορά τους στην επιτυχία του Σεμιναρίου.