Η Galaxy με μια νέα εμπνευσμένη καμπάνια!

Με κεντρικό μήνυμα «Είναι έμπνευση!», η νέα …εμπνευσμένη καμπάνια της εταιρείας Galaxy είναι on air με δύο τηλεοπτικά σποτ, εστιασμένα σε δύο από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή προϊόντα του brand: την premium μουστάρδα και την κρέμα βαλσάμικο με σύκο.

Με κεντρικό πρόσωπο τη σεφ Γιώτα Πολυχρονίδου, η τηλεοπτική καμπάνια που επιμελήθηκε η διαφημιστική εταιρεία KitchenWas, σε επίπεδο σεναρίου και γραφιστικών, και υλοποίησε η εταιρεία DTV productions, σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Γλυνίδη, ποντάρει στο στοιχείο της έκπληξης! Πιο συγκεκριμένα, δείχνει πώς ένα προϊόν με κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά και υπέροχη γεύση, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να φέρει την ανατροπή στην κουζίνα!

Η μουστάρδα και το βαλσάμικο, λοιπόν, με την υπογραφή της Galaxy, βρίσκουν τρόπους να εμπνεύσουν μαγειρικές δημιουργίες πέρα από τα συνηθισμένα, πρωταγωνιστώντας σε δύο υπέροχες συνταγές: μύδια αχνιστά και σπανακοκεφτέδες αντίστοιχα. Το σημαντικό στην κουζίνα είναι να έχεις όρεξη για δημιουργία και μεράκι. Όσο για την έμπνευση; Με τα προϊόντα της Galaxy δεν θα σου λείψει ποτέ!