Η Galaxy μεσουράνησε στη Detrop

Από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου, η καρδιά της γαστρονομίας ήχησε δυνατά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τη Detrop να αποκαλύπτει μια… «γεύση από το μέλλον» και η Galaxy έδωσε δυναμικά το παρόν με μια άκρως επιτυχημένη συμμετοχή.

Στο Stand D17, στο Περίπτερο 13, η εταιρεία υποδέχτηκε πλήθος επισκεπτών, τους οποίους και ξενάγησε στον γευστικό της κόσμο, παρουσιάζοντας τη σειρά των προτάσεών της, με ιδιαίτερη έμφαση στις premium μουστάρδες. Αυτές άλλωστε μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και στο ειδικό sectionFood Trends”, όπου η Detrop Expo, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.), έδωσε την ευκαιρία σε επιλεγμένες εταιρείες να αναδείξουν καινοτόμα προϊόντα, που απαντούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης.

Παράλληλα, η εταιρεία συμμετείχε με τα προϊόντα της και στις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας Detrop bites, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει και να εκτιμήσει στην πράξη, την κορυφαία ποιότητα και την εξαιρετική γεύση των προτάσεών της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι η Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας της Galaxy, κα Παγκάκου συμμετείχε στο στρογγυλό τραπέζι της Ημερίδας του ΑΠΘ “Υγεία, Βιωσιμότητα & Καινοτομία στον Σχεδιασμό των Τροφίμων του Μέλλοντος”, που έλαβε χώρα στις 18 Φεβρουαρίου, σε μια συζήτηση που έριξε φως στο μέλλον των τροφίμων, μέσα από ένα πρίσμα καινοτομίας.