ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Το Σάββατο, 28.7.2018, ήταν ημέρα (ή μάλλον, νύχτα…) γιορτινή για την εταιρεία μας.

Η Διοίκηση της εταιρείας μας παρέθεσε δείπνο στους εργαζομένους της στον γνωστό ταβερνοχώρο «Αλκυονίδες» στην Καλαμαριά, το οποίο συνοδεύτηκε από τις έντεχνες ρεμπέτικες πενιές υπό την διεύθυνση του κ. Πολυχρόνη Μαβίδη και της κομπανίας της “Galaxy”, που επί ένα τρίωρο συνόδεψαν χωρίς διακοπή το εξαιρετικό φαγοπότι που απολαύσαμε, χάρη στα εξαιρετικά εδέσματα των αδερφών Λευτέρη και Παναγιώτη Κετικίδη, γαρνιρισμένα με τις κρέμες του βαλσαμικού μας ξυδιού και τα βαλσαμικά ξύδια της “Galaxy”.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε για όλους μας ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα από την στιγμή που την εσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι δημιουργοί της εταιρείας μας – η οποία πολύ σύντομα θα κλείσει τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική και διεθνή αγορά – ο κ. Νίκος και η κα. Σωτηρία Μαβίδου.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και ευθυμία και τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού έγινε παράλληλα και η κοπή της μηλόπιτας και σοκολατόπιτας για το 2018 και είχαμε τους τυχερούς νικητές ανάμεσα στο προσωπικό μας οι οποίοι, αφού πέτυχαν τα τυχερά φλουριά που βρίσκονταν μέσα στα εκλεκτά γλυκίσματα που προσέφερε η εταιρεία, κέρδισαν και σημαντικά δώρα!
Accessibility